Cookie og privatlivspoltik

 

 

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
– 1. Levetid
– 2. Sådan sletter du cookies
– 3. Sådan undgår du cookies
– 4. Formål med cookies på vores website
– 5. WordPress CMS
– 6. Google Analytics
– 8. Hvem har adgang til vores cookies

3. Brug af personoplysninger
– 1. Hvilke personoplysninger registreres
– 2. Kontakt vedr. personoplysninger
– 3. Beskyttelse af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER
Firmaet SEO Klinikken er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, dvs. EU-Persondataforordningen 2016/679.

Dette website udbydes af:
SEO Klinikken
Ryesgade 16, St 30
2200 København N
93 94 93 42
info@seoklinikken.dk

2. COOKIES
SEO Klinikken anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 10 år, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt at genkende dig på det enkelte besøg.

2.5 WordPress CMS (brugertilpasning)
SEO Klinikken bruger cookies fra WordPress CMS til at genkende dig på det enkelte besøg. Hver gang du lukker din browser slettes denne cookie. Her kan du se, hvordan du blokerer for denne cookie:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
SEO Klinikken bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på seoklinikken.dk. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.8 Hvem har adgang til vores cookies
Kun SEO Klinikken samt Google har adgang til vores cookies.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger indsamles for at gøre vores service bedre, og for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af SEO Klinikken. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Hvilke personoplysninger registreres
Vi indsamler kun de personoplysninger, som du giver os f.eks. ved registrering eller udfyldelse af en kontaktformular. Til dette formål indsamles oplysninger om navn, e-mail, telefonnummer, firma og hjemmeside.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Desuden slettes de, hvis du ønsker det.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos SEO Klinikken, skal du rette henvendelse  til os på 93 94 93 42 eller info@seoklinikken.dk. Er der registreret forkerte data, eller ønsker du dine data slettet, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU-Persondataforordningen 2016/679.

Eventuel klage kan indgives til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed.

3.3 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge EU-Persondataforordningen 2016/679 skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på kode beskyttede computere, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Om os

SEO Klinikken gør brug af et væld af performance data og markedsundersøgelser til at lave empiriske data-drevet SEO strategier. Vi er drevet af vores passion for at levere top kvalitet og øge vores klienters organiske online trafik.

SOCIAL

Tilmeld nyhedsbrev