Lokal SEO services

Få flere lokale kunder til din virksomhed

Lokal SEO optimering betyder at dit websted er listet, rangordnet på søgemaskiner og let kan søges gennem Google og Apple Maps.

Søgeordsstrategi – SEO klinikken udvælger Intuitive Søgeord der matcher kommercielle, volumen- og konkurrenceniveau for at levere nye kunder.

Skarp teknisk SEO  – SEO klinikken rangerer geo-specifikke sider med høj værdi ved hjælp af 200+ optimeringsfaktorer så din virksomhed kan blive fundet lokalt.

Lokal link building – Vores lokalt fokuseret link building sørger for at ligge links ud på relevante sider som kunderne bruger til at søge efter din virksomhed, er derved generer trafik til din side.

Hvad Kan Lokal SEO Gøre For Dig Og Hvorfor Er Det Vigtigt?

Lokal søgemaskineoptimering fokuserer på at optimere en hjemmeside til at blive fundet højt i lokale søgeresultater på Google. Lokal søgning omfatter alle de smarte søgeudtryk, der søger lokalt, såsom:

tandlæge nær mig
tandlæge [bynavn]

Her er et par statistikker, der beviser, hvor vigtig lokal søgning fortsat er for virksomheder:
-50 procent af mennesker, der foretog en lokal søgning på deres telefon, gik til en fysisk butik inden for en dag.
-34 procent, der gjorde deres søgning på en computer eller tablet gjorde det samme.
-18 procent af de lokale mobilsøgninger fører til et salg inden for en dag.
-60 procent af  voksne foretager søgninger efter lokale tjenester eller produktinformation på tablets og smartphones.
-50 procent af søgere på deres mobiltelefoner, der udfører lokale søgninger, leder efter ting som en lokal forretningsadresse.
-78 procent af lokalbaserede søgninger på en mobilenhed ender med, at køb foretages offline.
-71 procent af de mennesker, der er blevet undersøgt, har sagt, at de søger efter en virksomheds placering for at bekræfte dens eksistens, før de går der til et første gangs besøg.
-1 ud af 3 søgninger på en smartphone blev udført lige inden ankomsten til en butik.
-97 procent af forbrugerne kiggede online efter lokale virksomheder i 2017, med 12 procent søgte en lokal forretning online hver dag.

Kilde: brightlocal.com

On-page SEO Overblik

Om os

SEO Klinikken gør brug af et væld af performance data og markedsundersøgelser til at lave empiriske data-drevet SEO strategier. Vi er drevet af vores passion for at levere top kvalitet og øge vores klienters organiske online trafik.

SOCIAL

Tilmeld nyhedsbrev