SEO Revision

SEO-revisioner forklaret

En komplet SEO-revision af websteder er en fokuseret praksis, der inkluderer brugen af forskellige SEO-revisionsværktøjer, tjeklister og standarder til at undersøge et websted og dets optimeringskampagne. En SEO-revision kan også bruges til at oprette lister over svage punkter og handlinger, der kan hjælpe med at udbedre de observerede svagheder på webstedet. Derudover bruges en On-Page revision ofte til at indsamle specifik information og detaljer, der er nødvendige for et firma til at foretage justeringer af deres SEO-kampagne og få bedre resultater.

Hvad Dækker en SEO-Revision?

En standard SEO-revision kontrollerer domæne- og sideautoritet, tags, XML-maps, meta & alt-tags, organisk trafik, tegn på straffe (af Google) og andre vigtige men grundlæggende overvejelser i henhold til optimering. Hos SEO klinikken inkluderer vores søgemaskine revisions service alt hvad du vil få fra en standard revision, men den dykker også meget dybere ved hjælp af mere grundige værktøjer.  Vores søgningsrevision giver dig en dyb analyse der består af omkring 85 forskellige punkter, afhængigt af den konkrete case.

Hver af disse sektioner påvirker dit websteds placering i søgemaskinerne på en bestemt (positiv eller negativ) måde. Hvis de ikke bliver markeret eller overset, risikerer du at miste din placering på grund af en dårligt udført SEO-revision.

Punkterne inkludere bl.a. følgende sektioner:

  • Søgeordanalyse
  • Konkurrenceanalyse
  • Teknisk Analyse
  • Sideanalyse
  • Indholdskvalitetsanalyse
  • Brugeroplevelsesanalyse
  • Linkprofil (backlinktype, antal, nøgleordsankre, osv.)

SEO Revision Overblik

Om os

SEO Klinikken gør brug af et væld af performance data og markedsundersøgelser til at lave empiriske data-drevet SEO strategier. Vi er drevet af vores passion for at levere top kvalitet og øge vores klienters organiske online trafik.

SOCIAL

Tilmeld nyhedsbrev