Webshop SEO Services

Online Synlighed

Din webshops online synlighed maksimerer overskuddet fordi shoppere intuitivt stoler på online forhandlere med høje placeringer i søgemaskinerne. 
Forøg dine resultater og overgå konkurrenterne.

Kommercielt praktiske søgeord  – SEO klinikken vælger intuitive søgeord der matcher volumen og konkurrenceniveauer der driver kvalificeret trafik til din side. Dette er essentielt fordi at du kun vil målrette imod søgeord, der vil drive brugbar trafik til dit websted, imens du også har mulighed for at opnå en god rangering hurtigt .

Optimeret produktsider – Vi rangerer produkter af høj værdi ved hjælp af 200+ optimeringsfaktorer, for at overgå din konkurrent. Som du nok kan forstille dig er konkurrence om nogle søgeord være hård, så derfor er det absolut vigtigt at udnytte enhver faktorer når du prøver at maksimere resultaterne that din e-handelsstrategi kan give.

Fokuseret link building – Vi bygger målrettede links med Google-godkendte metoder fra nye henvisende domæner til en hvilken som helst ønsket side på dit websted. Uden relevante links af høj kvalitet er det næsten umuligt at rangere på de søgeord med et højere konkurrenceniveau, så vi matcher din webshop med optimale backlink muligheder for de bedste resultater.

Kampagne målinger

e-Handel målinger fungerer på samme måde som målsporing, men den metriske sporing er lidt anderledes. For virksomheder som sælger direkte på deres websted giver webshopsporing et omfattende overblik over data under en SEO-kampagne og tillader virksomheder at se skalerbare muligheder og øget indtjening. Gennem data får vi indblik spore oprindelsen af trafik som hjælper os med at bestemme hvilke kanaler der er mest effektive og analysere og forbedre hvor der er nødvendigt.

Målsporing

Målsporing fungerer bedst for større virksomheder der ønsker at se en stigning i trafik, kundeemner og indtægter på deres websted. For en større virksomhed viser målsporing vejen der fører ind i markedsføringstragten, så de afleveres korrekt til salgsafdelingen. Dette giver os mulighed for at se hvor effektivt det specifikke medium er som en marketingkanal og spore succes med datadrevne resultater.

Call Tracking

For mindre virksomheder ser sporing a kundeemner lidt anderledes ud. Mindre virksomheder har tendens til at generere kunder via telefonopkald og email-sekvenser. Sporing af disse indgående opkald og e-mails kommunikerer den måde kunden kom i kontakt med virksomheden på. Andre metriks viser mulige måder at generere kunder på men sporing af organisk trafik giver dig bevis for at SEO tiltag faktisk bringer flere besøgende og dermed flere kunder.

Webshop SEO Overblik

Om os

SEO Klinikken gør brug af et væld af performance data og markedsundersøgelser til at lave empiriske data-drevet SEO strategier. Vi er drevet af vores passion for at levere top kvalitet og øge vores klienters organiske online trafik.

SOCIAL

Tilmeld nyhedsbrev